Založ si blog

Ako sa stane z obyčajného chlapa, neobyčajný. . . časť 1.

Krásne dámy a pohľadní páni,

 

vždy som obdivoval ľudí, ktorý dokázali zaujať  tisíce ľudí vo svojom blogu.

A tak som si povedal, prečo sa nepodeliť o svoje starosti a famózne hlúposti, ktoré môže urobiť iba chlap.

Presne tak som chlap, ktorého vy muži vidíte ráno v zrkadle a tie šťastnejšie z Vás ho cely deň nevidíte pretože je v robote.

Presne tak ako Ty som obyčajný chlap nemám tatka, ktorý by mi kúpil nové Bávo, nemám svaly ako The Rock po štvrtých  raňajkách.

A však v mojom vnútri sa nachádza niečo čo nemá každý. Je to milujúce a dobré srdce.

Ale je tam, „nezrobíš nič“ ,jediný kto Ťa ho dokáže zbaviť je šikovný veterinár.

Vrátim sa z operačnej sály spať k nám drahí chlapi.

Poznáš to určite máš za sebou nejaké vzťahy možno aj „veľké lásky“. Ale ani jedna z nich nevydržala dlhšie ako syrová sezóna v mekáči.

Takže bojuješ stále ďalej a hľadáš tu pravú, ktorá by ti dala to najkrajšie čo na svete môže byt. Nehovorím teraz o fajke vo výťahu ale o láske ktorá skonči až kde jeden z Vás bude voňať kvetinky zo spodu.

Klasicky scenár dnešnej doby, bývalá za pätami, nová na krku ale nebaví ta ani jedna, nie že by si bol veľmi vyberavý ale nie je to, to čo ti zlomí kolena ako Range na prechode.

A vtedy prichádza do hry ona ta ona ktorú si tak dlho hľadal.

Je ako heroín okamžite si na nej závislí, nie je to prvý krát čo vidíš krásnu ženu ale toto je niečo iné…

Chvíľu ju sleduješ, samozrejme nie ako stalker, ale ako chlap ktorý vidí lásku svojho života, ako žabku ktorú chceš premeniť na svoju princeznú.

Pozbieraš odvahu a ideš s ňou prehodiť pár slov, samozrejme že krv sa už dávno nenachádza v mozgu tak si nezistil viac ako jej krstné meno.

Začína Mission Imposible použiješ všetky profily kamarátov aj nepriateľov ktorých nájdeš na všetkých možných sieťach. Nespíš, neješ, neumývaš sa iba hľadáš!

Keď už si na pokraji zúfalstva a ľudskej dôstojnosti vtedy ju nájdeš.

Konečne je tam v celej svojej krase.

Použiješ klasickú formulku ktorú nájdeš na každom portale pod pojmom zakázaná : Ahoj ako sa máš? Veď čo iné máš napísať keďže ste spolu hovorili asi 37 sekúnd.

Ale ona ma kvalitu a nie je čajka z Primi a odpise ti zo smajlikom.

Konverzácia sa rozbehne ste si sympaticky asi si sa jej trochu páčil,keď ste sa videli.

Apropo aby o nás ženy nemali zlu mienku medzitým si sa zbalil frajeriek a ex frajeriek a všetko si vsadil na jednu kartu. Nie len preto že by si bol taký sebaistý ale jednoducho nie si sviňa.

Takže všetko ide ako má, začnete spolu chodiť lebo ako sa voľakedy hovorilo ste do seba. Všetko ide ako má. Prejde rok, dva atď.  ste famózny par ako Paťo a Dara.

Ale čas prináša aj nejaké sváry ktoré sa nie vždy zabúdajú a keďže si tvrdohlavý hlupák nemáš pokoj na duši a samozrejme ako každá žena ona si tiež pamätá všetko. Aby ti to mohla v tej vhodnej chvíli otrepať o hlavu.

Vŕtaš sa v niečom čo vlastne neexistuje pretože v minulosti sa ti niečo také stalo a tvoja hlava je taká hlúpa že sa nedokáže vidieť že to tam nie je.

A pomaly ale iste robíš to čo by si nemal. Nie je doležíte čo  to presne je, pretože každý ma v tomto svoj štýl a swag.

Výsledok je však rovnaký :“ kto sám sebe jamu kope, sám v nej aj bude.

Ale to ty nevidíš lebo už máš svoju pavučinu tajnej organizácie svojej partnerky v hlave jasne vykreslenú.

Pomaly sa to zbiera, a namiesto toho aby ste použili rozhovor ako dospelí, radšej sa pomaly ale isto jeden druhému vzdialite až vznikne Grand Canyon.

A aj keď vieš že už dlho to nie je ideálne, aj tak rozchod zasiahne ako guľový blesk pri prechádzke vo vysokých tatrách.

Zrazu si ju stratil, v prvom momente sa hneváš lebo tvoj oriešok namiesto mozgu ešte nedošiel nato že si zato môžeš sám.

A namiesto toho aby si utekal za ňou vo svojom mercedese číslo 201 tak ideš na pivo.*(Poznámka autora: výborný nápad, ty hlupák!)

Prejde nejaký čas a ty si uvedomíš, že druhu ako ona nenájdeš a tak sa trápiš a vo svojom vnútri.

To ale nepomôže lebo ženy chcú činy a nie reči. Teda aspoň tá moja.

Ale misia sa ešte neskončila, nastáva tvoj posledný boj o poslednú šancu ako to zachrániť ako všetko vrátite späť ako získať svoju princeznú naspäť, ale samozrejme je takže pretože si narobil viac paseky ako Bruce Willis v Smrtonosnej pasci 1,2,3,a 4 dokopy.

Aj keď vyzerá tento boj prehratý a veríš v staré dobre klišé “ Nadej zomiera posledná“ niekedy musíš veriť v niečo iné v lásku, ktorú si mal.

A doslova s prepáčením dokazil a veriť, že princezná ešte nepadla do rúk Shrekovi.

Prajem ti veľa šťastia brat môj.

 

Čo pre teba z toho vyplýva do budúcnosti a toto si zapamätaj: Si hlupák a keď ti tvoja frajerka, žena, snubenica niečo hovorí počúvaj ju a nerozmýšľaj čo ma oblečené pod teplákmi.

Pretože to môže byt to posledné záchranné koleso, ktoré ti hodí kým sa neutopíš vo svojich blbostiach.

A pre Vás krásne dámy, Vaši muži, priatelia, snúbenci nie sú vždy ideálny a robia chyby, množstvo chyb ,ale ak sa našli v tomto literárnom útvare tak Vás budú milovať vždy a najviac ako vedia. A to je v tejto dobe žiadané ,keďže Vás každý značkový frajer chce iba ako zárez na svoju pažbu.

Keď ste šikovné vychováte si tých svojich a tieto nedostatky im odpustite lebo ako nás učia staré matere: Robiť chyby je ľudské, preto priznať si ich a oľutovať je tak sakramentsky ťažké ale iba veľký človek dokáže odpustiť a veriť.

Myslite nato,keď ten Váš zase niečo vyvedie.

 

 

Pokračovanie čoskoro….

 

Ďakujem

 

 

 

 

Ako sa stane z obyčajného chlapa, neobyčajný : Návrat mŕtveho gentlemana. . .

27.03.2018

Krásne dámy a pohladní páni, odmlka bola síce trošku dlhšia ale hádam ste nestratili chuť sa zlepšovať. Takže sa opäť hlásim o slovo. Ja obyčajný chlap. Dúfam, že Ty ďalší chlap si svoj boj o princeznú vyhral. Môj boj zatiaľ nevyzerá dobre, dostal som toľko krát košom až mám pocit, že môj super je Michael Jordan. Dnes však skúsme spolu oživiť mýtus o mŕtvych [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

obycajnychlap69

"Celý život čakáme na neobyčajného človeka; namiesto toho by sme mali premeniť na neobyčajných tých, ktorí sú okolo nás." Hans Urs Von Balthasar

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3949x
Priemerná čítanosť článkov: 1975x

Autor blogu

Kategórie